A Csatornamester helyrehozza a csatornát, akár eldugult, akár eltörött, telefonáljon most!
Hívjon minket: (30) 935 8982

Árak

Csőtörések és eldugult lefolyók, csatornák esetén igen nehéz irányárakat meghatározni.

Kiszállásunkat minden esetben telefonos egyeztetés előzi meg, melynek során igyekszünk pontosítani a munka körülményeit, a lehetséges problémákat. Igyekszünk a feltehetőleg szükséges alkatrészeket is magunkkal vinni a javítás helyszínére, hogy ne raboljuk feleslegesen idejét többszöri kiszállással. A megbeszéltek alapján minden esetben megadjuk a javítások várható irányárát, melyet a helysznínen a munkavégzés megkezdése előtt pontosítunk. Ha időközben olyan körülmény derül ki, mely növelné az árat (például sitt került a csatornába, a feltárás során a vártnál komolyabb hiba derül ki), egyeztetünk a továbbiakról.

Nagyobb munkák, felújítások, átépítések előtt ingyenes kiszállásunkat követően adunk árajánlatot.

Szolgáltatásaink

  • csőtöréselhárítás
  • duguláselhárítás
  • csatornatisztítás
  • vízszerelés

Milyen információkra van szükségünk az árajánlathoz

A probléma, feladat rövid leírásán túl hasznos, ha tudunk néhány alapvető információt a csövekről: milyen típusúak, milyen régiek, volt-e már velük probléma, merre vezet a nyomvonaluk. Csőtörésnél, ha nem látható annak pontos helye és bemérésre van szükség, hasznos tudnunk, hogy van-e látható jele a vízszivárgásnak, ha igen, állandóan látható-e vagy csak pl. a kád vizének leeresztése, vagy mosogatás után jelenik meg, majd kiszárad. Vízszivárgásnál az is hasznos, ha tudják, hogy hozzávetőlegesen mennyi víz szökik el a hálózatból.

Ha a fűtésrendszerből történő szivárgásra gyanakszunk, és lehetőség van rá, akkor szakaszolást, nyomáspróbát is célszerű előzetesen elvégeztetni a fűtésszerelővel (ezeket természetesen igény szerint mi is el tudjuk végezni).

Dugulások elhárításánál gyakori, hogy a dugulást a wc-be dobott nem odaillő tárgy okozza. Mindenki dolgát egyszerűsítjük, ha ilyen esetben a konkét tárgyat keressük (popsitörlő, higiéniai termékek, ételmaradékok, csontok)

Kérjen ajánlatot most!

Nem megy le a szennyvíz, eldugult a mosdója?

Ne várjon tovább, a baj csak egyre nagyobb lesz! Szakembereink megtalálják a dugulás okát és kitiszítják a csöveket!

Kérjük arra is gondoljanak, ha a szomszéd lakást vagy pincét-padlást érint a hiba, akkor várhatóan oda is be kell jutnunk, amit célszerű előre megszervezni.